luni, 13 iunie 2011

De ce?

...a fi frumoasa este asociat de catre femei in general, cu a fi curva, sau a fi inculta? Incapabila, incompetenta, un ambalaj frumos care contine un foarte mare nimic?

Stii cum e cand intri intr-o incapere si toti isi casca gura la tine, iar toate femeile iti arunca sageti de foc?Nu? Atunci ce spuneti de miel si lei? Cam asta e sentimentul, esti vanata din toate partile, de ei niste flamanzi gata sa se ospateze din carnea frageda, al carui miros il adulmeca numai ochii in timp ce tu defilezi in fata pradatorului, si de ele, niste lepre veninoase care te-ar sfasia cu ochii mintii daca ar putea.

Nu sunt ipocrita, imi place sa fiu admirata, imi place sa fiu considerata o femeie frumoasa, dar dragi judecatori,sau judecatoare, totul are o limita.Din pacate nimeni nu o vede.

De cele mai multe ori ispita trupeasca castiga... lasa usa larg deschisa constiintei, sufletului nostru, e liber sa plece.Ochii vad,inima cere.

Un comentariu:

  1. Nu ar trebui să e gândeşti la ce asociere fac ceilalţi cu frumuseţea,odată ce tu ştii că în cazul tău nu se aplică.
    Părerile sunt împărţite,invidie este peste tot..important este să ne punem pe noi pe primul loc.Pentru că am observat că dacă îi punem pe ceilalţi...noi vom fi cei răniţi:)

    RăspundețiȘtergere